Cannamedis -
 Brezplačna pomoč: 080-25-26         BREZPLAČNA DOSTAVA ( za vsa naročila nad 50€ )
  AKCIJA!

Konoplja

Listi konopljeSodobnost in z njo povezan način življenja prinaša na eni strani nove izzive in priložnosti, a na drugi vedno več negativnih posledic, ki najbolj prizadanejo naše zdravje. Hiter tempo, nenehen vpliv stresa, slabše prehranjevalne in nasploh življenjske navade pustijo vidne sledi v človeškem telesu. Te sledi so »gnezdo« za razvoj marsikatere bolezni sodobnega časa in za večino avtoimunih bolezni. So vzrok pogosti utrujenosti, izčrpanosti, celo tesnobi in depresiji, botrujejo pa splošnemu slabemu psihofizičnemu počutju.

Konoplja vsebuje vsaj 460 različnih substanc oziroma učinkovin, med katerimi so mnoge pomemben del našega telesa. Vsebuje vse esencialne aminokisline, beljakovine, omega maščobne kisline (3, 6, 9), vitamine A, B C, D, E, naravne antioksidante, kalcij, železo in dragoceno gama-linolensko kislino.Rastlina konopljaV konoplji se nahaja ključna skupina substanc, imenovanih kanabinoidi. Konoplja je ravno zaradi prisotnosti kanabinoidov vse bolj uporabna v medicini, zaradi svoje sestave tudi v prehrambeni in kozmetični industriji, zaradi trpežnih vlaken in visoke vsebnosti celuloze pa celo kot industrijska rastlina. V številnih državah Evropske unije je dovoljeno gojiti s CBD obogateno industrijsko konopljo za pridobivanje vlaken, semen, cvetov in listov, ki se lahko uporabijo za proizvodnjo mnogoterih izdelkov.

V našem podjetju pridelujemo 100 % naravno industrijsko konopljo iz skrbno izbranih certificiranih semen na tleh Hrvaške, ki je poznana po zelo dobrih pogojih pridelave. Konoplja, iz katere s skrbno nadzorovanim postopkom pridelujemo CBD konopljine kapsule, vsebuje kar 18 % beljakovin, 58 % ogljikovih hidratov, od tega zanemarljivo malo sladkorjev, in 16 % maščob, od katerih sta le 2 % nasičenih. Zagovarjamo sledljivo evropsko poreklo – pridelano na najbolj rodovitnih poljih Hrvaške. Prisegamo na naraven postopek pridelave. Verjamemo le v najbolj kakovostne in izbrane sestavine. 
Cannamedis

Cannamedis